• O školi
  • Osnovni podaci

Osnovni podaci

osnovno o skoli

 

Srednja škola EPA je deo sistema obrazovanja Republike Srbije, na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i sporta broj: 022-05-00251/2006-03 od 12.2.2007. i 7.5.2008. 

 

Kroz više od deset godina iskustva u obrazovanju stručnih profila, prepoznata je potreba za širim opštim obrazovanjem, kao i potreba savremenog društva za sve većom primenom IK tehnologija u svim sferama života i poslovanja. To je razlog otvaranja dva nova odeljenja - gimnazija opšteg smera i gimnazija za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku. Rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije br. 022-05-00251/2006-03 od 11.7.2018. Srednja škola EPA dobila je dozvolu da sprovodi nastavni plan i program za gimnaziju opšteg tipa i gimnaziju za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

 

Srednja škola EPA u svom radu primenjuje akreditovane nastavne planove i programe koje je propisalo Ministarstvo prosvete Republike Srbije. Nastavni planovi osmišljeni tako da pružaju dobro opšte obrazovanje, dok grupe pravnih, ekonomskih i turističkih predmeta daju praktično znanje i veštine koje omogućavaju uspešno snalaženje u konkretnim zadacima. Planovi i programi se neprekidno osvežavaju inovativnim nastavnim materijalom i stručnim usavršavanjem nastavnika.

 

OBRAZOVNI PROFILI

 

Školovanje za sve obrazovne profile traje četiri godine.

 

VANREDNO ŠKOLOVANJE


Kao tim koji prepoznaje koliko je obrazovanje bitno za lični razvoj, pored redovne nastave, EPA škola nudi i mogućnost vanrednog školovanja. Ukoliko je jedan od Vaših ciljeva dokvalifikacija ili prekvalifikacija, onda je ovaj program odlična prilika za Vas! Više o vanrednom školovanju pročitajte OVDE.

 

INTERNA DOKUMENTA SREDNJE ŠKOLE ZA EKONOMIJU, PRAVO I ADMINISTRACIJU

Podeli
Pozovite nas!