• Vesti
  • NESVAKIDAŠNJA SEDNICA NASTAVNIČKOG VEĆA I ŠKOLSKOG ODBORA POVODOM SVETSKOG DANA POEZIJE I NAŠE SARE

NESVAKIDAŠNJA SEDNICA NASTAVNIČKOG VEĆA I ŠKOLSKOG ODBORA POVODOM SVETSKOG DANA POEZIJE I NAŠE SARE

saraU četvrtak, 21. marta 2013. u 14.30 u Banket sali hotela Palas, održan je sastanak NV i ŠO sa jednom jedinom tačkom dnevnog reda: Književno podne sa Sarom Damnjanović, našom nadarenom, kreativnom i vrednom maturantkinjom koja se bavi književnim stvaralaštvom.

Ona je i blogerka, a svoje priče objavljuje u različitim  štampanim i elektronskim časopisima.  Svečanosti su prisustvovali članovi ŠO, NV i roditelji Sare Damnjanović.

Svaka pripovetka Sare Damnjanović prikazana je na svojstven način – ili su je čitali mladi glumci ili smo je slušali snimljenu uz diskretnu muzičku podršku gitare i klarineta, ili su uz priču Tango stilizovani tango plesali učenici Baletske škole „Lujo Davičo“. Vrhunac je bila autorska beseda Život je lep koju je kazivala Sara Damnjanović, a čiji sadržaj nikoga od publike nije ostavio ravnodušnim.

Direktor škole, Mirko Sarić, koji je bio i inicijator i reditelj ove svečanosti, uručio je Sari Damnjanović specijalno priznanje, Svetosavsku povelju, za ostavrivanje poduka Svetog Save.

U otmenoj atmosferi Banket sale druženje je nastavljeno uz koktel i fotografisanje sa slavodobitnicom.

S.G.

Podeli
Pozovite nas!