• Vesti
  • MATRURSKO VEČE — DAN KADA POSTAJEMO ODRASLI I OSTAJEMO UČENICI EPA ŠKOLE

MATRURSKO VEČE — DAN KADA POSTAJEMO ODRASLI I OSTAJEMO UČENICI EPA ŠKOLE

matursko vece 2014U sredu 4. juna 2014, učenici Srednje škole za ekonomiju, pravo i administraciju, u društvu svojih profesora, imali su priliku da se pojave na ulazu u Centar Sava u dugo pripremanim, lepim i zapaženim odelima i toaletama. Reč je o proslavi maturske večeri generacije 1996. koja će ostati zabeležena u uspomenama naše škole kao izuzetno zapažena, uspešna i svima draga. Usledilo je, po protokolu uobičajeno, slikanje učenika koji su ulazili u parovima, a društvo na slikama su im pravili profesori i uprava škole.

Vredi pomenuti da je veseloj atmosferi doprineo poznati voditelj Ognjen Amidžić i Alegro bend. Pored naše škole, u velikoj svečanoj sali Centra Sava, bilo je još nekoliko škola, i budimo pristrasni i iskreni — naši učenici i učenice nisu imali konkurenciju.

Za mis maturske večeri proglašena je veoma uspešna naša učenica Jovana Šmigić (IV1), a prva pratilja je bila Jelena Marsenić (IV2).

Direktor škole, Mirko Sarić, održao je kratak govor obraćajući se svim prisutnima. Profesor Sarić govorio je o individualnim i timskim uspesima škole.

Odeljenske starešine Jelena Jakšić, Miloš Kosovac i Maja Josifov mogli su da budu ponosni na svoje učenike zbog pokazane zrelosti i prisnosti. Proslava se nastavila do kasno u noć.

Posle maturske proslave usledili su maturski ispiti koje  su naši učenici uspešno završili.

B.M.

Podeli
Pozovite nas!