• Vesti
  • Predstavnici Univerziteta Singidunum uručili nagrade i diplome našim takmičarima

Predstavnici Univerziteta Singidunum uručili nagrade i diplome našim takmičarima

singidunumPredstavnici Univerziteta Singidunum priredili su svim učenicima naše škole prigodnu svečanost u sali Josif Pančić u sredu, 29. aprila 2015.

Tada je Predrag Obradović, docent i PR menadžer Singidunuma pohvalilo našu školu zbog najvećeg broja ekipa koje su se takmičile u predstavljanju studije slučaja razvoja turizma na Zlataru. Istakao je da  smo mi  imali čak 5 timova sa 11 učenika koji su ponudili lepa i kreativna rešenja i da smo bili  najbrojnija i najbolje organizovana škola na tom takmičenju.

Naši bivši učenici, a sada uspešni studentgi Singidunuma za turistički i hotelski menadžment, Tatjana Bogosavljević i Vladimir Živanović, govorili su o svojim iskustvima na studijama, ali i o dobrom predznanju koje su poneli iz naše škole.

Profesorka engleskog jezika na Singidunumu, Valentina Bošković, razgovarala je uz video prezentaciju sa publikom o značaju dobre komunikacije sa klijentima u turistčkom poslovanju.

Našim učenicima se obratila i profesorka Jelena Gajić, inicijatorka takmičenja, koja je najavila da će Singidunum i dalje organizovati ovakva takmičenja sa ciljem da se da šansa mladim i krteativnim ljudima da pokažu svoja znanja, da stiču praksu i predlažu rešenja.

Naša ekipa u sastavu Nina Mićić, Stefan Lukić i Luka Čvorović  osvojila je vrednu drugu nagradu i zajednički ručak u Hotelu Zlatar u Zemunu.

Profesor dr Miloš Tucović, mentor naših takmičara, zahvalio je vrednim učenicima, timu profesora koji su učestvovali u pripremama i direktoru škole, Mirku Sariću na podršci.

Svi takmičari dobili su priznanja za učešće, koje im može poslužiti i kao ulaznica za upis na Singidunum bez prijemnog ispita, a diplome su uručene pobedničkom timu, prof. dr Milošu Tucoviću i školi.

S.G.

Podeli
Pozovite nas!