• Vesti
  • NAŠI UČENICI PREDSTAVILI NAŠU ŠKOLU OSMACIMA

NAŠI UČENICI PREDSTAVILI NAŠU ŠKOLU OSMACIMA

u domu omladineUčenici naše škole aktivno su učestvovali u predstavljanju naše  škole koje  se odvijalo u okviru profesionalne orijentacije učenika osmih razreda.

Oni su  osmislili  zanimljivo predstavljanje obrazovnih profila ekonomski, turistički i pravni tehničar i svoje prezentacije uspešno su realizovali u deset beogradskih osnovnih škola. Na taj način su naši učenici bili od koristi na putu profesionalne orijentacije osmaka.

Profil pravni tehničar predstavljali su simulacijom suđenja, profil ekonomski tehničar  prikazom zanimljivih ekonomskih pojmova i aktuelnih tema iz ekonomije, a profil turistički tehničar  prezentovanjem  virtuelne turističke agencije i hotela kao i zanimljivosti iz oblasti turizma i blok nastave ovog smera.

Vrhunac učeničkog tima za promociju bio je 5. juna u Domu omladine na Sajmu srednjih stručnih i umetničkih škola i profesionalne orijentacije  malim maturantima. Tada su učenici pokazali svoju zrelost i dobili su izuzetne kritike za organizovanost i predanost u radu, jer su samostalno, bez prisustva nastavnika,  predstavljali školu. Tada je naša učenica III/1 odeljenja, Sofija Mijatov, dala izjavu za Politiku od 6. juna 2015. godine.

U promociji  svoje škole učestvovalo je  čak 18%  naših učenika.

Ponosimo se njihovom  kreativnošću,, inovativnošću, ozbiljnošću, motivisanošću i predanošću u poslu.

B.S.

Podeli
Pozovite nas!