Upis 2015/2016

Poštovani roditelji,

Sa svojom decom sada donosite važnu odluku, koja će uticati na njihovu budućnost. Izbor odgovarajućeg obrazovanja i okruženja u kom će boraviti narednih godina nije lako napraviti. Mi vam predstavljamo dobro rešenje: Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju

Nastava se odvija u prostorijama Kolarčeve zadužbine, Studentski trg 5.

Škola je deo sistema obrazovanja Republike Srbije na osnovu rešenja Ministarstva prosvete i sporta broj: 022-05-00251/2006-03 od 12. 2. 2007. i 7. 5. 2008. i školuje učenike za četiri zanimanja:

  1. Pravni tehničar
  2. Ekonomski tehničar
  3. Turistički tehničar
  4. Poslovni administrator

Nastavni plan i programski sadržaji koncipirani su tako da vašoj deci, osim primenljivih znanja iz navedenih oblasti, omogućavaju uspešan nastavak školovanja na visokoškolskim ustanovama iz oblasti ekonomije, prava i administracije, a posebno na studijama prava, ekonomije, menadžmenta, turizma, organizacionih nauka i sl.

Upravu škole i stručne konsultante čine prosvetni radnici i vaspitači koji su celokupnu dosadašnju karijeru razvijali u obrazovanju, a posebno u području rada kome pripada ova škola.

Nastavu realizuju iskusni i dobro obučeni nastavnici sa licencama, osposobljeni da primenjuju savremene nastavne metode i da dinamičnim i interaktivnim načinom rada ostvare visok stepen transfera znanja i veština čemu doprinose stalna stručna i pedagoška usavršavanja.

Posebna prednost je rad u manjim odeljenjima, koji omogućava posvećenost nastavnika i stručnih konsultanata svakome od učenika, kao neophodan preduslov za uspešan vaspitni rad i usvajanje znanja. Primenjujemo razvojno ocenjivanje u kome vrednujemo različite aktivnosti učenika. Nastojimo da obrazovni proces učinimo zabavnijim za srednjoškolce zajedničkim kulturnim i sportskim sadržajima. Takođe organizujemo brojne vannastavne aktivnosti u kojima zainteresovani učenici mogu ispoljiti svoju kreativnost i aktivizam. Pažljivo biramo institucije u kojima naši učenici obavljaju praktičnu nastavu.

Učestvujemo u raznim takmičenjima i na konkursima.

Stalni kontakti sa roditeljima i briga za sigurnost dece stvaraju potrebne uslove za njihov bezbedan boravak u školi.

 

Sve dodatne informacije o uslovima školovanja možete dobiti pozivom na info telefone 21 81 332, 21 81 338, 3287 477 i 063 214 558 od 9 do 15 sati radnim danima ili nas posetite u prostorijama Kolarčeve zadužbine.

Podeli
Pozovite nas!