• Vesti
  • Konferencija EPA 2016

Konferencija EPA 2016

konf logo

Srednja škola za ekonomiju, pravo i administraciju EPA organizuje svoju prvu godišnju konferenciju pod radnim nazivom Konferencija EPA 2016 koja će biti održana u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Studentski trg br. 5, Beograd, 24. februara 2016. godine, u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

Tema konferencije:

„Informaciono- komunikacione tehnologije u obrazovanju- stub razvoja društva zasnovanog na znanju“

Konferencija EPA 2016 namenjena je obrazovnim institucijama i svima onima koji na različitim nivoima angažovanja učestvuju u procesu obrazovanja: onima koji kreiraju obrazovne programe, onima koji te programe realizuju, kao i korisnicima obrazovnih metodologija, sadržaja i sredstava. Takođe, namenjena je i onima koji imaju da ponude rešenja za potrebe savremenog obrazovanja zasnovana na primerenijim normativnim i programskim predlozima, metodologijama i novim informaciono komunikacinim tehnologijama.

Na konferenciji će se kroz stručna saopštenja zaposlenih u obrazovnim ustanovama i privredi izneti pozitivna iskustva u primeni IKT u obrazovanju.

Konferencija je prijavljena Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja kao stručni skup, a podršku Konferenciji za sada su potvrdili: Udruženje E- razvoj, Privredna komora Beograda, Asocijacija informatičkih društava Srbije- JISA, Kolarčeva zadužbina, Normasoft, Pedagoško društvo informatičara Srbije i Društvo za informatiku Srbije.

Poziv sa precizno utvrđenom agendom dostavićemo u periodu od 11. do 15. januara 2016.

Prijavu možete obaviti na sajtu škole www.skolaepa.com, slanjem poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Nadajući se dobrim rezultatima ovog stručnog skupa, otvoreni smo za sve sugestije i predloge.

S poštovanjem,

Programski savet konferencije

  logo1          logo2          logo3          logo4          logo5          logo6          logo7

Podeli
Pozovite nas!