• Vesti
  • Izašao petnaesti broj EPA glasa

Izašao petnaesti broj EPA glasa

Novi broj našeg EPA glasa izašao je povodom Dana škole. Glavna tema časopisa je obeležavanje desetogodišnjice uspešnog rada i postojanja škole.

Sistematizovani su najveći uspesi naših učenika i profesora, objavljen je intervju sa osnivačem i direktorom škole, Mirkom Sarićem, svoje utiske o školi zabeležile su profesorke Bojana Satarić, Jelena Jakšić i Tamara Đikanović, koje su od prvog dana u školi, i naš bivši učenik, a sada diplomirani pravnik, Voislav Kanazir, koji je u roku stekao diplomu državnog Pravnog fakulteta.

Tu su i ostale redovne rubrike: u EPA intervjuu razgovarali smo sa Ivanom Dimić, dobitnicom Ninove nagrade za roman Arzamas, pohvali li smo se našim prvonagrađenim učenicima, Nastasom Krnjajom i Marajom Vidaković, ovog puta vodimo vas u Arilje, istražujemo staze kneza Mihaila i Toplički ustanak, pišemo o književnoj šetnji posvećenoj Milošu Crnjanskom, reč psihologa posvećena je temi kako da se ponašamo. Jezička metla bavi se još jednom govorom političara, a Mala škola lekture beleži zanimljive savete o jeziku naše Violete Babić. Viktorijini razgovori obuhvataju nekoliko sagovornika: Natašu Popovsku, predstavnike grupe Legende i i grupe Frajle. U Ekološkim zanimljivostima saznajte kako spavaju različite životinje, pročitajte i jedno neposlato pismo Viktorije Samardžić, upoznajte se sa tokom i zaključcima Druge konferencije o korišćenju informacionih tehnologija u nastavi. ..

Preporuku za EPA glas naći ćete na fotografijama poznatih koji ga čitaju.

Čitajte naš EPA glas i dajte drugima da ga čitaju!

Svetlana Gradinac

Podeli
Pozovite nas!